mandag den 25. marts 2013

Top 10 creme

Lancôme - Hydra Zen
Bruger den især i hoved og på hænderne. Den er super god til at fjerne rødme og urenheder. Det er den creme jeg bruger allermest i hverdagen. Fik den i fødselsdagsgave sidste år.
The Body Shop Nutriganics - Night og day Creme.
Bruger mest natcremen inden jeg går i seng. Men de er begge to rigtig gode. Det er faktisk min mors men låner dem!
Coop-Camferine.
Selvom det ikke er et super dyrt mærke er det en virkelig god creme mod tørre hænder. Har især brugt den her i vintertiderne.
Dr. Hauschka - Rosen Creme.
Her kommer man måske over i den dyre ende af prisskalaen. Men til gengæld for man alt for penge. Man kan hurtigt få brugt den lille tube op.
Besave - Cleansing Milk.
Det er faktisk en creme jeg gav min storesøster. Men låner den nu en gang imellem til at fjerne makeup med. Efter men har brugt den for man virkelig blød hud.
Clinique - Repairwear Lift Night.
En rigtig god natcreme. Dog er den meget fedtet, men for til gengæld virkelig blød hud bagefter. Den er også 100 % parfume fri.
Weleda - Calendula Bady Moisturiser. 
En rigtig god økologisk creme til ansigtet. Den giver rigtig baby hud, men stinker helt vildt!
Weleda - Iris.
En knap så fugtighedscreme. Man har kun fugtige hænder et par minutter efter man har taget den på. Men igen økologisk.
The Body Shop - Body butter.
En creme der dufter og ser flot ud. Men syntes ikke rigtig den har nogen effekt på huden. Den hjælper mod tør hud på benene. Den hjælper kun i ansigtet hvis man tager et tykt lag på og lader det sidde i 1 time!
Origins - A Perfect World.
Den minder lidt om body butteren fra The Body Shop. Den er dog lidt bedre og dufter helt vildt godt. Men der er virkelig ikke særlig meget i den og den er dyrere.

God påske.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar